Tuesday, September 4, 2012

Alhamdulillah.



Antara pencapaian terbesar dalam hidup. 
Rizqi minallah :))

14 comments:

  1. alhamdulillah!! nak datang raya boleh teehee!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila sila. hari2 pun open house :p

      Delete
  2. suka la rumah..modern..kat mana ni

    ReplyDelete
  3. Yeayyy! Alhamdulillah..cantik sgt design dia. Tak sabar nak tgk deco2 pula.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx! Nak pikir part deco tu lah yg pening kepala. $$$ yilek! heee Selalu jengah organizingthing.blogspot la kot pasni.

      Delete
  4. boleh share kt area mn ur house? sori.sbb i tgh survey nak bought a house too.insyallah :) tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Bandar Bukit Puchong. Now, thy're lauching 6 or 7 phase. Semi-D 3 storey. D'Island Puchong pun tgh lauching. Cantikkk sangat! Pi lah ushar.

      Delete
    2. xeea mahal tak? (saje tgk rega ametis dh setengah juta..tu pun rega ntah bila..tp beli time blm develop ngan dh naik sure lain)
      teringin nk rumah design moden tp apakan daya..syukur sajalah dgn rumah 2nd hand...hehe n'way kita area saujana puchong..nama je dekat2 bukit puchong tp xabes round2 lagi

      Delete
    3. Mane? D Island tu ke? Situ mau makan juta sbb dlm rumah pun ada elevator okehhh!

      Umah kite beli b4 launching ok lagi, lps launch tros jadik 500k! Mujur lah nekad nak beli 2 yrs ago. Now agen jual dekat 600k. Properties nowadays, phewww!

      Delete
  5. rumah baru...yeay! cantik n besar..deco2 plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx! Tu aa tgh ligat surfing pasal home deco pulak skrg ni. Tu yg belog ni mcm terbengkalai sekt. heee

      Delete

Tak baik marah-marah, tau. Cepat kedut nanti.