Thursday, August 18, 2011

Alfiy Hafeez; 1 tahun.

Alfiy Hafeez,


You may getting bigger and grow older day by day. But there will be a special place in our heart where keeps you little, stays as our baby boy,
forever.





Happy Birthday, 'son'shine

:)



HER : err.. am I being too sentimental? But seriously, child raising is a truly sentimental moments for all parents out there, no?

25 comments:

  1. Ahhh, nak nangis! T___T

    Jadi Emak ni memang pelik kan? Semua benda pasal anak pon sentimental.

    Happy birthday, Alfiy. Achik love you so much. :)

    ReplyDelete
  2. kan? kan? kan?

    sendiri buat video ni pun, manjang nak nangis je tiap kali playback. mmg dasar kememeh ciwek la kite ni.

    ReplyDelete
  3. this is so sweet xeea =)

    alfiy mesti suke tgk ble dia dah besa nnti hehe...

    happy 1st year dear Alfiy Hafeez. besday Alfiy senang anT nak ingat sbb sama hb dgn anak anT Naurah taw! today anak anT genap 1 tahun 6 bulan =)

    have a wonderful years ahead ok Alfiy bontel!!! =p

    ReplyDelete
  4. Alah tak boleh view plak. Tapi mesti best.

    Happy birthday Alfiy!

    Auntie ♥ you too.

    ReplyDelete
  5. sweet nyer.. x sabar nak rs keibuan gituw

    ReplyDelete
  6. happy birthday alfiy..xdpt nk tgk vid ni kt opis..hukhuk

    ReplyDelete
  7. happy 1st birthday alfiy... *touching* :)

    ReplyDelete
  8. sobs sobs.

    setahun sudah.

    happy birthday Alfiy sayang. :)

    ReplyDelete
  9. Ya Allah, menanges okay :((

    Selamat Hari Jadi Alfiy Hafeez. Aunty dan Fahrin sayang awak jugak.

    P/s : Part paling lawak sekali time dia joget chicken dance, dan ayah alfiy ikut geget tiang katil tu. Warkakahkakakaka

    ReplyDelete
  10. so sweet lahh,
    naik bulu2 roma, hahahha
    btw hepy 1st bufday prince alfiy :)

    ReplyDelete
  11. Nak kawin skg lah

    ReplyDelete
  12. wooh hadiah besday ke tu Alfiy? hehehe

    hepi bestday Alfiy :)

    ReplyDelete
  13. Alahhhhh x boleh view..

    btw Happy 1st Birthday Alfiy Hafeez, :)

    ReplyDelete
  14. halaaa comeinyer klip ni :)
    Happy birthday alfiy!

    ReplyDelete
  15. aaaaaaa~ syahdunya... Happy birthday Alfiy...

    ReplyDelete
  16. lom tgk dah sedeh? camno?

    in love sangat2 ngn anak... 1st baby mmg cmtuh kot.. jaga2..don't be so in love to the 1st baby until you're not ready for the 2nd one..and when the time suddenly happen..perasaan 'tak boleh terima' itu muncul... hmmmm dats happen to me... T_T

    and dengan berkat doa hari2 mase 2ng preggy..GOD give me satu perasaan yg agak susah nk digambarkn...

    BTW, Happy Birthday to Alfiy!!

    ReplyDelete
  17. hepi besday alfiy hafeez..alhamdulillah..semoga alfiy menjadi anak yang soleh kepada parents yer..

    best tengok video tu..macam2 perkembangan alfiy yer..dan rajin mak dia mahu merakamkan setiap perkambangan alfiy..syabas

    ReplyDelete
  18. the video is soooooooo sweet and sungguh touching!

    Happy birthday alfiy! Jadi anak yang soleh, anak yang baik yee...

    ReplyDelete
  19. tak sangka dekat setahun jugak kas baca blog xea ni. tup tup alfiy dah setahun.. blog mmg mendekatkan kita yg jauh nih kan. hehe.. ;)

    Happy Bday Alfiy cayang!!! mudahan menjadi seorang anak yang soleh satu hari nanti.

    p/s: bulan depan turn ejul pulak setahun.. :D

    ReplyDelete
  20. apesal aku pon turut sedih nih. kategori kememeh gak la. sweet weh u record sume.

    btw, happy birthday alfiy!

    ReplyDelete
  21. yati chomeyl :

    err.. tu present from Tok & Tokki dia. Mama Papa dia nak kena buat loan 90 taun baru boleh belikan dia Audi. heeee

    ReplyDelete
  22. Thank you for the lovely wishes aunties & uncles semuaaaaa. Duit raya untuk kite, jangan buat2 lupa yeeeee :D

    Yang benar,
    Beday boy; Alfiy.

    ReplyDelete
  23. alfiy..aunty cengeng...!tgk video yg mama n papa buat khas untuk kamu terasa sebak..tiba2 terasa rindu kat ammar...ammar msih belum rasa ptg cake lgi...hukhukhuk...tp x pe ari2 len leh ptg kek kan...bkn nak tunggu besday kan??hurm...xeaa...hugss...kolo boleh nak sentiasa bersama kan dengan anak2 kita..nak tgk perkembangan mereka..tp apakan daya kita ni ibu bekerjaya..hukhuk...apa2 pun meh kita cium anak kita msing2..huhuhu

    ReplyDelete
  24. alfiy..aunty cengeng...!tgk video yg mama n papa buat khas untuk kamu terasa sebak..tiba2 terasa rindu kat ammar...ammar msih belum rasa ptg cake lgi...hukhukhuk...tp x pe ari2 len leh ptg kek kan...bkn nak tunggu besday kan??hurm...xeaa...hugss...kolo boleh nak sentiasa bersama kan dengan anak2 kita..nak tgk perkembangan mereka..tp apakan daya kita ni ibu bekerjaya..hukhuk...apa2 pun meh kita cium anak kita msing2..huhuhu(lupa nak ltk nama)

    ReplyDelete

Tak baik marah-marah, tau. Cepat kedut nanti.