Thursday, October 24, 2013

Hello World! #2nd Edition.

Alhamdulillah, syukran Ya Allah.
 
 
Adik Baby is already here! Me, Cfu and Alfiy are more than delighted. First fews days memang sangat sangat sangat mencabar fizikal, mental dan emosi. Tak dapat nak digambarkan dengan kata-kata. Phewwww!
 
 
20131024_172404
 
Few hours after delivery.
 
 
C360_2013-10-21-08-42-28-038
 
AISYA HANNAH BINTI MUHAMMAD HAFIZ
16.10.2013 , 11 Zulhijjah 1434
10.52 am
3.64 kg, 51 cm
Hospital Columbia Asia, Puchong.
 
 
Kita cerita panjang-panjang lain kali lah, ye. Bagi can kami anak-beranak adjust rutin hidup dengan kehadiran orang baru. Tengah fasa kritikal lagi ni. Mak pun tengah berpantang serupa zombie ni, hah. Bagi ai pasang badan dulu baru boleh update belog dengan lebih gigih. hihi.
 
 
Much love;
 
Mama Xeea, Papa Cfu & Big Bro Alfiy 
 
:))

16 comments:

  1. congrates xeea..bestnya dh dpt sepasang. chomeyl gile your baby, cop buat menantu boleh? ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh boleh. Sediakan je duti hantarannya. hihi

      Delete
  2. humang aihhhh..kalah abang Nazif okay..dia 3.4kg je taw...tu pon rs susahnya nak lepas kepala ekekeke..congrats xeea...Aisya sgt gebu mcm abang Alfiy jugak hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah. My babies are genetically big. Beriya iolls diet tau. huu

      Delete
  3. tahniah...dah sepasang....comel sangat baby xea..gebu

    ReplyDelete
  4. Copy paste alfiy la baby aisya ni kan xea? Serupa sgt. Selamat berpantang n take care k. ;)

    ReplyDelete

Tak baik marah-marah, tau. Cepat kedut nanti.