Monday, January 24, 2011

URL Calling.

Lepas menulis pasal playdate dengan mak-mak yang hot hujung minggu lepas, aku macam lost bila masuk bab nak bubuh link alamat blog.


Ok, serius nak kena update bahagian ‘THEIR OTHER HALF’.


Dah berzaman kot tak pernah update. Sebab tu masa playdate hari tu, aku macam blurr bila ada yang tegur, tapi aku tak cam orang yang mana satu, blog nama apa. My bad :(


Mungkin, lepas ni, tiap kali berkumpul macam hari tu, semua nak kena pakai tag nama glamour yang biasa guna dalam blog plus, URL atau nama blog sekali. Baru senang nak cam. heh.


Oleh itu, pada sesiapa yang dah mengikuti xeatopia ataupun dulu ikut isu bumper kahwin yang dah tak berapa nak semenggah tu, tiba-tiba terjebak masuk sini pulak, secara senyap mahupun secara bising, ayuh tinggalkan URL blog masing-masing.


Jangan malu, jangan segan.

Senang aku nak salin dan tampal je.


tq


HER : Kawan biar beribu, kekasih biar satu.

30 comments:

  1. na punye dah tampal belum? keh3 :p

    ReplyDelete
  2. nurul punya kena ke xeea? hehe

    ReplyDelete
  3. nurul punya kena ke xeea? hehe

    ReplyDelete
  4. hihi, bru berani nk komen cni, selama ni bce senyap senyap je.
    :D
    salam xeea.

    ReplyDelete
  5. nano :
    na punye URL ade dah. tp kat isu bumper kahwin nun. nak kena transfer ah. tak seswaiiii kot :p

    nurul :
    eh, chief punye mesti la ada. kalau tak kang, ai kena buang daerah pulak. heee

    chik star :
    'baru berani nak komen' (?)
    haih. mcm la ai ni mkn org :p

    ReplyDelete
  6. hye xea. dah lama masuk sini, tapi jarang komen. suka komen bila ada benda nak komen je.. macam anak xea sama bday ngan saya. hehe. tapi gatal juga nak bg xea url. rajin2 singgah ler.
    http://hanyslovett.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. hi kak xeea..sye bkn mam-mak tp adik-adik lg agaga
    ni sye punye url http://layliemdnoor.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. ai punye da ade lom? hahaha..kalo x der lg nk bg ni :P

    http://buahkerdasbusuk.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. hi xeaa, sy kawan zu, dia le yg introduce blog awak kat saya, tru sms lagik... ada la dekat setahun jadi makhluk halus kat blog ni... mari share yep... http://blog.widura.org

    ReplyDelete
  10. Hi xea. Ann from http//the-wifeylicious.blogspot.com.


    Salam kenal!

    ReplyDelete
  11. yelahhhhh orang punye url akak x pandang kan! hekhek

    baik2.. ini diaaaa

    moodyreenpacker.blogspot.com

    dada~

    ReplyDelete
  12. ai xeaa...lylie nye url....
    http://lylieiqmal.blogspot.com/

    moge bertambah kenal...

    ReplyDelete
  13. salam xea.. da lame sy bce blog awk nie..

    http://emmaazwin.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. bonda A'uf

    http://yayafrdz-mylifechapter.blogspot.com/

    :)

    ReplyDelete
  15. i punya URL rasa mcm u dh ada, tp xpe la..ttp gedix nak letak jugak kat sini eheh

    http://yatiechomeyl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. aida punya dah ade?

    http://aidanisme.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. kita nyer nak gak ke??
    ke dah ada
    ada takde
    nah..amik ni

    http://dayuyuna.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. hah beb!!
    lupa nak cakapa
    ada tag khas untuk alfiy
    gi amik kat blog

    ReplyDelete
  19. nak join gak la...
    http://haisayaummi.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. zuris nye dah ada kan?
    tp nak kasi gak ;P
    darleezuris.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. nk menyibuk gak =p

    tepungpelita.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. Assalammualaikum Kak Xeea,

    Kita ni silent reader akak. Kita malu nak komen sebelum ni. Tapi harini kita komenlah jugak. Ni kita punya URL. http://myaishah.blogspot.com/

    Kalau akak sudi, singgahlah blog kita. Terima kasih kak. *malu*

    ReplyDelete
  23. salam xeaa..
    ni lg sorg budak pemalu..suka main baca sorok2 kat sini.. :P

    http://ummihurairah83.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. nk tinggal jgk lah :p

    http://haribesar.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. saya nak tinggal link jugak..

    http://yongnana1881.blogspot.com


    =)

    ReplyDelete
  26. me nak jugak! ;)

    http://ismellme.blogspot.com

    xoxoxeea

    ReplyDelete
  27. lerhhh ku pikirkan..gapo dio la...URL calling nih... blog kene hack ke pe ke... hihihi...
    neway nice follow ur blog.. auceh..perlu tepelkan url saya ke? tak perlu kot... :D

    ReplyDelete
  28. hai xeea..

    http://vnazedy.blogspot.com

    ReplyDelete

Tak baik marah-marah, tau. Cepat kedut nanti.